LES NOSTRES FEINES

Millorem els sistemes i la gestió de l'empresa que ens encarrega la feina. Una inversió en una aplicació ha d'anar acompanyada sempre de resultats mesurables i quantificables.

Mai farem una aplicació només perquè el client ho demana, sempre hem de veure molt clar que millorarem molt l'eficiència del nostre client.

Montepio Girona

2014-Actualment

Aplicació web per gestionar l'equip de comercials. Gestió dels clients potencials, agenda, noticies, pressupostos, informes èxit comercial, gestió documental..

Intranet Toldos Mallol

2010-Actualment

Realització intranet per a la gestió comercial, la realització de pressupostos, albarans i planificació dels muntatges.
El control del magatzem amb codi de barres des de la mateixa aplicació. Equip de muntadors dotat amb smartphones amb webapp per gestionar les seves feines del dia dia (fotos,croquis,descripció feina, telefons clients, que han de cobrar, geoposició..).

angelusmar

2017

Web d'un restaurant de Girona. S'utilitza plantilla wordpress comprada juntament amb el CMS de programem.com. El nostre CMS permet editar la web directament sobre els textos al navegador web. Quan ho proven, no volen canviar!!.

Aplicació per AMPES

2015

Projecte per fer una aplicació web per gestionar associacions de mares i pares.
Gestionar activitats extraescolars, el menjador, la documentació, la comunicació, els pagaments dels pares online, la web de l'ampa...

casamoner.com

2016

Web de la cadena de fleques de pa artesà i ecològic Casamoner, de Girona. S'utilitza disseny proposat per casamoner i el CMS es el sistema propi de programem.com. El nostre CMS permet editar la web directament sobre els textos al navegador web. Genial pels nostres usuaris!!.Disseny: casamoner

mimolet.cat

2016

Web del restaurant Mimolet, de Girona. S'utilitza plantilla Wordpress per a base del disseny però el CMS es el sistema propi de programem.com. El nostre CMS permet editar la web directament, sense panell de control. Molt més fàcil per l'usuari.Disseny: adaptació plantilla Wordpress

Txellverdaguer.cat

2015

Web d'una mare de dia que ofereix els seus serveis en un entorn idílic. Realitzada en Wordpress per reduir costos i facilitar el seu manteniment.Disseny: Gemma Fontàs i Arnau Arboix

Peça unió 3D

2015

Web per comercialitzar un invent, imprés amb tecnologia 3D, per unir un lector de codi de barres i un mòbil. Aquest invent redueix els costos més d'un 50% d'un sistema amb tot integrat.
Participació de Programem.com Web: Programem.com
Peça 3D: Àlex Canosa
Fotografia: Sergi Batlle (Mantis)